Akcija!

Žajbelj PUŠČAVSKI – 10 cm

8,00 

Artemisia vulgaris, znan tudi kot modri žajbelj, je zelo znan in široko uporabljan izdelek med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se črni žajbelj zakuri in sprošča sveti dim.

Ni na zalogi

Šifra: 3030 Kategorija: Oznaki: , Product ID: 2449

Opis

Salvia eremostachya, Rose Sage, Sand Sage
Dolžina: cca. 10 cm
Salvia eremostachya, žajbelj vrtnice ali puščavski žajbelj je trajnica grmovnice, ki je domača na zahodnem robu puščave Kolorado ZDA. Zraste visoko in ima vijolične, modre, rožnate in skoraj bele cvetove. Cveti od aprila do novembra.

Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se črni žajbelj zakuri in sprošča sveti dim. Spodbuja pridobivanje vizij in izganja “negativno” energijo, in entitete, ki bi nam želele škodovati. Znanstvene raziskave so celo pokazale, da se je 94% bakterij v sobi razgradilo po kurjenju žajblja.

Prižiganje žajblja je metoda čiščenja, ki spremeni tudi vaše stanje zavesti.

Lahko ga uporabljate za lastno čiščenje avre, prostora, svojih predmetov…

Preden uporabite žajbelj, se mu zahvalite in se povežite z njim z vašo srčno energijo.
Sveženj žajblja vsebuje liste, ki so posušeni in zvezani skupaj. Zaradi takšnega načina vezave se zvitek zelo enostavno prižge. Takoj, ko se zasveti vrh zvitka, lahko pihnete vanj, da se razžari ali pa zamahnete s peresom. Takoj bosta prepoznali njegov poseben vonj in moč njegove medicine.

Morda vam bo prav tako všeč…