Žajbelj RDEČI (dragon’s blood sage) – 22 cm

20,00 

Žajbelj nas povezuje s prvinsko energijo matere Zemlje. “Dragon’s blood sage” ali “zmajeva kri” je malo manj znan, a izredno močan. Zmajeva kri se od belega žajblja razlikuje po vonju, ki se sprosti, ko ga zažgeš. Zmajeva kri ima nekoliko bolj sladkoben vonj. Krepi samozavest in spodbuja vztrajnost.

10 na zalogi

Opis

Dragon’s blood sage
Dolžina: cca. 22 cm

Žajbelj nas povezuje s prvinsko energijo matere Zemlje. “Dragon’s blood sage” ali “zmajeva kri” je malo manj znan, a izredno močan. Uporabljal se je med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se črni žajbelj zakuri in sprošča sveti dim. Spodbuja pridobivanje vizij in izganja “negativno” energijo, in entitete, ki bi nam želele škodovati. Znanstvene raziskave so celo pokazale, da se je 94% bakterij v sobi razgradilo po kurjenju žajblja.

Zmajeva kri se od belega žajblja razlikuje po vonju, ki se sprosti, ko ga zažgeš. Zmajeva kri ima nekoliko bolj sladkoben vonj. Krepi samozavest in spodbuja vztrajnost.

Prižiganje žajblja je metoda čiščenja, ki spremeni tudi vaše stanje zavesti.

Žajbelj ima oster, zelo oster vonj, ki ga lahko opišemo kot “začinjen”. Vsi pa tega vonja ne doživljajo kot prijetnega, in jim je lahko premočan. Lahko ga uporabljate za lastno čiščenje avre, prostora, svojih predmetov…

Preden uporabite žajbelj, se mu zahvalite in se povežite z njim z vašo srčno energijo.
Sveženj žajblja vsebuje liste, ki so posušeni in zvezani skupaj. Zaradi takšnega načina vezave se zvitek zelo enostavno prižge. Takoj, ko se zasveti vrh zvitka, lahko pihnete vanj, da se razžari ali pa zamahnete s peresom. Takoj bosta prepoznali njegov poseben vonj in moč njegove medicine.

Zavitek je zvezan z vrvico iz 100% bombaža.

Morda vam bo prav tako všeč…