Zlate zvočne vilice KOZMOS (SET)

566,00 

Set 11 zlatih obteženih zvočnih vilic KOZMOS.

Na voljo po naročilu

Opis

Set 11 zlatih obteženih zvočnih vilic KOZMOS. Te vilice odmevajo v orbiti vsakega planeta našega Osončja – Merkurja, Venere, Zemlje, Marsa, Jupitra, Saturna, Urana, Neptuna, Plutona in tudi Lune in Sonca. Planeti v našem sončnem sistemu pomembno vplivajo na človeška življenja. Planetarne vplive lahko opazimo tudi v naših vsakodnevnih zadevah. Kozmične žarke, ki prihajajo na Zemljo s planetov, naše telo absorbira in jih pretvori v električno energijo. Ta energija se nato izžareva v obliki našega razmišljanja in delovanja. Različni ljudje oddajajo različne ravni električnih nabojev/vibracij, odvisno od obsega kozmičnih žarkov, ki jih absorbirajo.

Frekvence planetov so izpeljane iz njihovega premera, oboda, vrtilne hitrosti, orbitalne dobe in mnogih drugih dejavnikov. Vsaka zvočna vilica je nastavljena tako, da ustreza frekvenci vsakega planeta, Sonca ali Lune. Vsaka zvočna vilica nam lahko koristi na več načinov. Potencial za ozdravitev je ogromen, ne samo za ljudi, ampak za celotno življenje.

Specifikacije izdelka:
Velikost: 36 cm
Barva: zlata
Material: aluminij
Teža: 1,2 kg

Dobro je vedeti: vse zvočne vilice kompleta ČAKRE, razen srčne in kronske čakre, so v tem kompletu. Torej, z dodajanjem vilic Heart & Crown čaker iz seta ČAKRE, boste imeli tako planetarni komplet kot komplet čaker!

11 zvočnih vilic temelji na naslednjih vesoljskih telesih:

 • Sonce – 126,22 Hz (tudi za solarni pleksus/manipuro) – rumena & zelena – lev & 5. hiša: spodbuja velikodušnost, odpira srce, spodbuja ustvarjalnost, spodbuja sijaj od znotraj, povečuje samozavedanje in samoizražanje, spodbuja samozavest , razumevanje samovolje in pomaga pri iskanju namena. Meditacija, izvedena v tem tonu, bo vodila v stanje onkraj dobrega in slabega, sramu in krivde, onkraj prostora in časa, znanja in modrosti.
 • Luna – 210,42 (tudi sakralna/svadhistana) – oranžna – rak & 4. hiša: spodbuja spolno energijo, podpira erotično komunikacijo, za ženske je dobra za uravnavanje menstruacije, pri splošnih motnjah žlez in limfnega sistema, spodbuja spoštovanje doma in družine, odpira doživljanje narave, odkrivanje globljih nezavednih vidikov sebe, krepi intuicijo.
 • Merkur – 141,27 Hz (tudi za Grlo/Vishuddha) – modro-zelena – dvojčka & 3. hiša: pomaga govornemu centru in komunikacijsko-intelektualnemu principu, olajša poučevanje, odpira dovzetnost za sprejemanje in razumevanje sporočil, odpira za znanje in jasne misli .
 • Venera – 221,23 Hz (tudi za Tretje oko/Ajna) – roza & svetlo zelena – tehtnica & 2. in 7. hiša: držanje glasbenih vilic s tonom Venere na tretjem očesu prepušča velik pretok ljubezenske energije in spodbuja notranjo harmonijo, spodbuja estetiko in spoštovanje lepote, spravlja v stik z energijo in čutnostjo Boginje, obnavlja ravnovesje, krepi odnose ena na ena, odkrivanje ženskih lastnosti.
 • Zemlja – 194,18 Hz (tudi Root/Muladhara) – oranžno-rdeča – središče zodiaka: pripelje vas v harmonijo z naravo in samim seboj. Zelo učinkovita točka (ustreza prvi čakri) je trtica. Najnižja točka hrbtenice je izhodišče kundalinija. Stimulacija te točke daje moč kundalini. Celotno telo bo napolnjeno z energijo in počutili se boste bolj budni in živi, ​​močnejši in bolj energični. Priporočljivo je, da ga uporabite zjutraj, saj nam pomaga vzpostaviti pravi odnos z Zemljo. Zelo močan za toniranje zemeljskih akupunkturnih točk.
 • Mars – 144.72, modra – oven & 1. hiša: podpira moč volje in osredotočeno energijo, spodbuja nove ideje, spodbuja samoizražanje, spodbuja nove začetke, ustvarja vitalnost in živahnost, spodbuja gibanje naprej in samouveljavitev, odkrivanje moških lastnosti.
 • Jupiter – 183,58, rdeča – strelec & 9. hiša: pomaga pri ustvarjalni moči in neprekinjeni gradnji, pozdravlja vstop višjih energij, spodbuja potovanja in odkrivanja, spodbuja optimizem ter spodbuja moralo in etiko.
 • Saturn – 147,85, modra – kozorog & 10. hiša: podpira sposobnost koncentracije, splošni proces pridobivanja zavesti in zelo jasno kaže vse karmične povezave. Prinaša strukturo in red. Spodbuja ponovno ocenjevanje in samodisciplino, globljo povezanost s kristali in dragulji, spodbuja strukturo, predanost.
 • Uran – 207.36, oranžna – vodnar & 11. hiša: podpira moč presenečenja in obnavljanja, ima prvinsko in erotično moč. Spodbuja samoodkrivanje in samoizražanje, podpira proces individualizacije, spodbuja nenavezanost in bolj univerzalno perspektivo.
 • Neptun – 211.44, oranžna – ribi & 12. hiša: poglablja naše razumevanje misticizma, pomaga pri vzpostavitvi stika s preteklimi življenji, spodbuja sanje, domišljijo in intuicijo, poglablja meditacijo, spodbuja transcendenco, izboljšuje izkušnjo sanj.
 • Pluton – 140.25, modro-zelena – škorpijon & 8. hiša: odgovoren za integracijo v določene strukture družbe, podpira transformacijo in transmutacijo, pomaga pri iskanju svoje pristne moči.

ANODIZIRANI ALUMINIJ
Anodiziran aluminij pridobi zaščitno oksidno prevleko z električnim postopkom, pri katerem kovina tvori zlato anodo. Ker je postopek eloksiranja okrepitev naravnega oksidnega procesa, ni nevaren in ne proizvaja škodljivih ali nevarnih stranskih produktov. Eloksirani izdelki imajo izjemno dolgo življenjsko dobo in nudijo znatne ekonomske prednosti z vzdrževanjem. Eloksiranje je reakcijska obdelava, ki je integrirana z osnovnim aluminijem za popolno lepljenje in neprimerljiv oprijem.

OBTEŽENE VILICE ZA UGLAŠEVANJE
Te vilice delujejo na bolj fizični ravni. Človek lahko vibracijo občuti močneje in globlje, ko se steblo vilice položi na telo. To je posledica uteži na koncu vsakega zobca.
Zvok traja dlje, vendar je mehkejši in bolj razpršen.
Težje so kot neobtežene zvočne vilice.
Po dolžini so krajše kot enake, neobtežene zvočne vilice.
Odlične so za lajšanje bolečin, zmanjševanje vnetij in sproščanje.
Običajno so položene na telo ali ob ušesa.
Za aktivacijo jih preprosto rahlo udarite po dlani ali uporabite aktivator za zvočne vilice.
Obtežene zvočne vilice imajo okroglo otežitev na koncu vsakega zobca.

NEOBTEŽENE VILICE
Te vilice delujejo bolj občutljivo, na subtilni ravni.
Gibajo se s fizično manjšimi gibi. Občutek vibracij je bolj subtilen, ko je steblo vilice položeno na telo.
Zvok ne traja tako dolgo kot pri obteženih zvočnih vilicah, je pa ostrejši in bolj kristaliziran.
Po teži so lažje kot obtežene zvočne vilice.
Po dolžini so daljše kot enake, obtežene zvočne vilice.
Odlične so za uporabo pri iskanju duševnega in čustvenega ravnovesja, izboljšanju energijskega polja, fizičnega zdravja in za spodbujanje duhovnega dviga ter pomagajo pri ustvarjanju notranje harmonije in celovitosti.
Običajno jih držimo v zraku okoli telesa ali poleg ušes.
Za aktivacijo lahko dve zvočni vilici nežno skupaj potrkamo ali pa jih udarimo po aktivatorju zvočnih vilic.
Konci neobteženih vilic so ravni.