Zvočne vilice ČAKRE (SET)

306,00 

Set 7 obteženih zvočnih vilic, po ena za vsako čakro, v modri žametni vrečki za shranjevanje.

Na voljo po naročilu

Opis

Set 7 obteženih zvočnih vilic, po ena za vsako čakro, v modri žametni vrečki za shranjevanje.

Čakre naj bi bile “centri sile” ali krogi energije, ki od ene točke na fizičnem telesu prežemajo plasti subtilnih teles v vedno večji obliki pahljače (pahljače pa tvorijo obliko srca ljubezni). Rotacijski vrtinci subtilne snovi veljajo za žariščne točke za sprejem in prenos energij.

SET ČAKER je komplet zvočnih vilic, ki se lahko uporabljajo s sistemom čaker. V tem kompletu je 7 zvočnih vilic, ki temeljijo na matematičnem vrtenju planetov okoli našega Sonca, in NISO zasnovane po glasbeni lestvici.  

Delujejo na kozmične večdimenzije naših čaker, naših neopaznih teles ali subtilnih delov ter tudi na poti in druge prehode energije.

Planetarni cikel sončnega sistema se uporablja za doseganje natančnih formul, na podlagi katerih so bile ustvarjene te zvočne vilice, kar pa jih povezuje z našim kozmičnim večdimenzionalnim jazom. Ta jaz je večen, ni opazen in je dostopen le skozi plasti, lestve, prehode in različne nivoje energije.

Zvočne vilice SET ČAKER pripravljajo poti do kozmičnega univerzalnega razumevanja Življenja in neskončnega odnosa naše Duše do njega. So v stiku s bolj fizično ravnino obstoja in delujejo na bolj fizični ravni. Ta je bolj koncentrirana, kristalizirana v določeni obliki, kognitivna in se vrti okoli 5 človeških čutov ter različnih delov našega fizičnega telesa, kot so tkiva, tekočine, kosti, organi itd. Razvil jih je švicarski matematik in muzikolog Hans Cousto.

Specifikacije izdelka:
Velikost: 65 CM
Material: aluminij, žamet
Skupna teža: 0,9 kg

7 ČAKER IN ZVOČNE VILICE

  1. KORENSKA/Muladhara – 194,18 Hz. Povezana je z nagonom, varnostjo, preživetjem in tudi z osnovnimi človeškimi potenciali. Ta center se nahaja v območju med genitalijami in anusom. ROOT vilica ima enako frekvenco kot dan Zemlje, ki je 24 ur. Barva je oranžno-rdeča. Učinkovito deluje na sramno kost in kokciks.
  2. SAKRALNA/Svadisthana – 210,42 Hz. Za to čakro velja, da ustreza modom ali jajčnikom, ki proizvajajo različne spolne hormone, vključene v reproduktivni cikel. Ta zvočna vilica ima enako frekvenco kot Sinodalna luna, ki je čas polne lune. Ta frekvenca spodbuja spolno energijo in podpira erotično komunikacijo. Dobro tudi za ženske cikle ter za motnje žleznega in limfnega sistema. Prav tako se šteje, da je povezana z genitalno-urinalnim sistemom in nadledvičnimi žlezami. Barva je oranžna.
  3. SOLARNI PLEXUS/Manipur – 126,22 Hz. Zvočna vilica SOLAR PLEXUS ima enako frekvenco kot osrednja zvezda našega sončnega sistema, Sonce. Ta vilica pomaga pri presnovnem in prebavnem sistemu. Barva je zlato rumena.
  4. SRČNA/Anahata – 136,10 Hz (Kozmični OM). Zvočna vilica SRCE je uglašena na vibracijo OM in odmeva na zemeljsko leto ali čas, v katerem se Zemlja vrti okoli Sonca, kar je eno leto ali 365 dni. Pomaga pri sprostitvi. Učinkovito za imunski sistem in cirkulacijo. Barva je modro-zelena. Pomaga pri duhovnosti in predanosti.
  5. GRLNA/Višuddha – 141,27 Hz. Zvočna vilica GRLO ima enako frekvenco kot planet Merkur. Povezana je s komunikacijo in rastjo skozi izražanje. Ta zvočna vilica je koristna za grlo, za ščitnico, žlezo, ki je prav tako v grlu in proizvaja ščitnični hormon, odgovoren za rast in zorenje. Barva je modra.
  6. TRETJE OKO/Ajña – 221,23 Hz. Zvočna vilica 3RD EYE ima enako frekvenco kot planet Venera. Ta vilica pomaga epifizi. Epifiza je na svetlobo občutljiva žleza, ki proizvaja hormon melatonin, ki uravnava spanje in prebujanje. Barva je svetlo roza s svetlo zeleno. To zvočno vilico uporabite za na 3. očesu, neposredno med obrvmi.
  7. KRONSKA/Sahasrara – 172,06 Hz. Zvočna vilica KRONA ima enako frekvenco kot platonsko leto, ki je 25.920 let. Na splošno velja za čakro čiste zavesti. Njeno vlogo si lahko predstavljamo nekoliko podobno kot hipofiza, ki izloča hormone za komunikacijo s preostalim endokrinim sistemom in se preko hipotalamusa povezuje tudi s centralnim živčnim sistemom. Barva je rdeče-vijolična/vijolična. Pomaga pri univerzalni zavesti, meditaciji in enotnosti. Prinaša veselje in srečo. To zvočno vilico uporabite na kronski čakri na vrhu glave, poravnano z vrhovi ušes

OBTEŽENE VILICE ZA UGLAŠEVANJE
Te vilice delujejo na bolj fizični ravni. Človek lahko vibracijo občuti močneje in globlje, ko se steblo vilice položi na telo. To je posledica uteži na koncu vsakega zobca.
Zvok traja dlje, vendar je mehkejši in bolj razpršen.
Težje so kot neobtežene zvočne vilice.
Po dolžini so krajše kot enake, neobtežene zvočne vilice.
Odlične so za lajšanje bolečin, zmanjševanje vnetij in sproščanje.
Običajno so položene na telo ali ob ušesa.
Za aktivacijo jih preprosto rahlo udarite po dlani ali uporabite aktivator za zvočne vilice.
Obtežene zvočne vilice imajo okroglo otežitev na koncu vsakega zobca.

NEOBTEŽENE VILICE
Te vilice delujejo bolj občutljivo, na subtilni ravni.
Gibajo se s fizično manjšimi gibi. Občutek vibracij je bolj subtilen, ko je steblo vilice položeno na telo.
Zvok ne traja tako dolgo kot pri obteženih zvočnih vilicah, je pa ostrejši in bolj kristaliziran.
Po teži so lažje kot obtežene zvočne vilice.
Po dolžini so daljše kot enake, obtežene zvočne vilice.
Odlične so za uporabo pri iskanju duševnega in čustvenega ravnovesja, izboljšanju energijskega polja, fizičnega zdravja in za spodbujanje duhovnega dviga ter pomagajo pri ustvarjanju notranje harmonije in celovitosti.
Običajno jih držimo v zraku okoli telesa ali poleg ušes.
Za aktivacijo lahko dve zvočni vilici nežno skupaj potrkamo ali pa jih udarimo po aktivatorju zvočnih vilic.
Konci neobteženih vilic so ravni.