Kaj se zgodi z dušo po smrti? (Dolores Cannon)

Večina ljudi domneva, da reinkarnacija deluje v linearnem smislu, vendar ni tako. Čas ni linearen. Čas sploh ne obstaja. To je le del iluzije fizične realnosti. Vse, kar se je kdaj zgodilo ali se bo zgodilo, se dogaja hkrati. Torej to pomeni, da ste nekje, na neki ravni, že mrtvi. Nikoli pravzaprav niste zapustili ‘nebes’. Samo sanjate, da ste jih.

Torej, tukaj je seznam stvari, ki jih lahko počnete, potem ko se zbudite iz svojih “življenjskih sanj”, za katere morda ne veste.

⭐️ Lahko doživite pregled življenja, kjer preučujete življenje, ki ste ga pravkar živeli, z druge perspektive.

⭐️ Ponovno lahko podoživite isto življenje v drugi resničnosti, kot da ne bi nikoli umrli. (V drugi različici sebe vzporedne resničnosti)

⭐️ Lahko podoživite in ponovno doživite isto življenje, od začetka, kolikorkrat želite, le vsakič nekoliko drugače. (To počnejo vaši alternativni jazi v drugih alternativnih resničnostih)

⭐️ Lahko paziš na svoje še vedno inkarnirane najdražje in počakaš, da dokončajo svoje ‘sanje’, nato pa skupaj načrtuješ naslednjo inkarnacijo.

⭐️ Lahko se odločite za vodnika duše in pomagate voditi druge med njihovimi inkarnacijami.

⭐️ Lahko se odločiš za obiskovanje šol, ki obstajajo le v višjih dimenzijah.

⭐️ Lahko se odločite za inkarnacijo v tujo civilizacijo na drugem planetu, v kateri koli resničnosti, ki jo želite.

⭐️ Kot energijsko bitje lahko raziskujete celotno galaksijo.

⭐️ Lahko se pridružiš celotnim skupnostim, ki obstajajo na drugi strani, kjer lahko vsi skupaj soustvarjaš. Nekateri lahko celo ustvarijo celotne fizične realnosti skupaj.

Zato se ne poskušajte preveč ujeti v “Nočem se vrniti!” občutek, ki se lahko občasno pojavi. Vedel si, v kaj se spuščaš.

✨ Ne pozabite, da ste si resnično želeli biti tukaj, drugače bi zdaj počeli druge stvari. Za naslednjič imate veliko možnosti. ✨

Dolores Cannon