O NAS

 

Med sprehodom po naši spletni strani boste naleteli na vsebine, izdelke in ljudi, ki vam lahko služijo kot dragoceno orodje na poti osebnostnega in duhovnega razvoja.

Višja Vibracija je skupina posameznikov, ki so izvajalci terapij, delavnic in svetovanj na področju duhovnosti.

Naša vizija je, da vam omogočimo, da izberete natanko tisto, kar v tem trenutku najbolj potrebujete na vaši duhovni poti. Naši izdelki pa vam bodo popestrili dom ter prinesli še kako potrebno energijsko podporo.

Višjo Vibracijo smo ustanovili leta 2013, z namenom, da pomagamo VSEM pri prebujanju svojega srca in zavesti enosti.

V našem srcu je točka, ki se imenuje Mali prostor v srcu, ki ne pozna dualnosti. Vse, kar obstaja okoli nas, je zrcalo našega srca. Ko sta srce in razum v harmoniji, se povežemo z lastno intuicijo. In naša višja zavest lahko deluje preko nas. Naše srce ni pozitivno, ali negativno. Je nevtralno. Je točka singularnosti.

Zato, ko smo v tej točki, najdemo sebe in izvor obenem kot eno. In prehod v višjo zavest je lahko le skozi zavest Enosti. Vsi naši dogodki in izdelki imajo skupni imenovalec. Skozi Višjo Vibracijo, poskušamo pomagati ljudem najti sebe in se spomniti, kdo smo. Smo Mati Zemlja. Smo Vesolje. Jaz sem ti, ti si jaz. V vesolju smo v krogu in vsi eno. Upamo, da boste našli delček sebe.

In Lak’ech,
Vaša VIŠJA VIBRACIJA

Lu Ka

Predsednik društva, skrbi da vse stvari tečejo, kot morajo
luka@visja-vibracija.si

Laura

Oblikovanje, trgovina, računi, pomoč v društvu in na dogodkih
laura@visja-vibracija.si

Miha Kaučič

Trgovina in spletna trgovina in spletna stran, pomoč v društvu in na dogodkih
miha@visja-vibracija.si

In zunanji sodelavci: GONG VESNA REČNIK

PROSTORI IN TRGOVINA VIŠJE VIBRACIJE