O NAS – PREDSTAVITVE ČLANOV

Darija Huzimec


Kontakt: darija.huzimec@gmail.com
Delavnice Lucidnega sanjanja, Zvočne kopeli, Terapije, Naturopatija, Izdelki, Trgovina, Članki …

“All is just a dream.”

Že od otroštva čutim, da je življenje mnogo več, kot so me želeli prepričati. Ampak šele 10 let nazaj sem resnično začela svojo pot odkrivanja tančice, stopila na pot transformacije in manifestacije svojih sanj.

Lucidne sanje me spremljajo od otroštva in danes z veseljem delim svoje znanje na delavnicah Lucidne sanje. Lucidnost oz. zavestnost ponoči in podnevi predstavlja osrednji steber moje poti in želja razviti vse skrite potenciale, razširiti svojo zavest, videti realnost kot je moja pot, izvor moje moči in sila, ki me žene preko lastnih omejitev vsak dan.

V 10 letih sem ponovno ozavestila veliko različnih energetskih tehnik in znanje iz vseh uporabljam na individualnih seansah, ki so šamansko obarvane. Ker pa imamo na Zemlji tudi fizično telo, sem svoje znanje dopolnila tudi z naturopatijo in decembra 2019 zaključila 3 letno šolanje za naturopata. Šamanizem in naturopatija se neverjetno dopolnjujeta in zame predstavljata odlično kombinacijo za ponovno harmonijo človeka na vseh nivojih. Moja pot me je zanesla tudi v zvočne vode, tako zadnje 4 leta izvajam zvočne kopeli z mogočnim nepalskim gongom in ostalimi glasbili.

V življenju me vodi intuicija, vesolju odpiram vrata, da prinese moj naslednji korak, na meni pa je, da ga naredim.

Darija