O NAS – PREDSTAVITVE ČLANOV

LAURA POMPE STERLE


Kontakt: laura.sterle@gmail.com

Oblikovanje, ilustracije, slikanje, pisanje zgodb, dogodki, Lumini, ….

“SEM TUKAJ ZDAJ V TEM!”

Ko pridemo do prelomne točke prebujenja, se znajdemo v situaciji, ko nikamor ne moremo zbežati, kjer nam nihče ne more pomagati in ko niker drugje ne moremo postati jaz/ biti jaz….
Ego mora povsem umreti in um se mora naučiti, da je samo orodje katerega opravlja naše srce, ne on nas… Pot do te svobode je lažja, če se ji ne upiramo, ampak dovolimo, da se zgodi kar se mora. Smo kreatorji, VSE je igra v kateri izbiramo vlogo. Vsak trenutek STOJIMO v prazni sobi in si s svojimi mislimi in vero vanje, ustvarjamo svojo realnost.
💙💜💚🙏
Tako kot mnogo besed, ki so neznatne proti svjemu pomenu, ki ga nosijo, je tudi PREBUJENJE ena izmed teh besed, ki nosi veličasten pomen.
V trenutnem času in vsem kar prihaja je PREBUJENJE ena najpomembnejših stvari, ki se mora v nas zgoditi. Prva stopnja prebujenja je, zavedanje sebe in bližnje okolice, ter zaznati sebe v trenutku zdaj. Trenutek zdaj je edini TRENUTEK, KI OBSTAJA in samo v njem smo lahko popolnoma avtentični in sinhroni sami s seboj. V tem trenutku nimamo misli in naš EGo nima možnosti delovanja.
Vanj se najprej začnemo postavljati, da zavestno spremljamo kaj počnemo …Na sprehodu opazujemo, poslušamo in vonjajamo naravo ter ničesar o ničemer ne razglabljamo, … V trenutku zdaj nimamo misli, čustev, vendar vidimo, sliišimo, zaznamo vse okoli nas, brez da se vpletamo v karkoli, brez da pripenjamo zgodbe čemurkoli.
Ko doživimo stanje notranjega miru, ki ga prinese trenutek zdaj, se naučimo zavestno spremljati svoje misli in besede. Postali bomo čuječi.
SMO OPAZOVALC, KI SE ZAVEDANO SEBE IN SVOJE OKOLICE.
Sposobni smo biti opazovalci in gledati vse kar se dogaja, brez vpletanja, NE OBSOJAMO, NE SODIMO, SE NE POSTAVLJAMO NA NIKOGARŠNJO STRAN,
SAMO OPAZUJEMO, KAKO SE DVA POLJA ENERGIJ URAVNOVEŠATA in da je vse kar se dogaja točno tako, kot se mora.
Vse kar se nam zdi narobe, mora biti, da ustvarja kar je prav.
Vse kar se nam zdi prav, ustvarja tudi drugo stran.
ZAVEDATI SE MORAMO, KAJ POČNEMO S SVOJO ENERGIJO.
VSE JE ENERGIJA, ki ima različne frekvence. Tudi čustven odziv v nas je samo energije, ki so zaradi zgodbe, ki jo podpira v različnih frekvencah. Se pravi tesnoba ali zaljubljenost sta energija, vsaka s svojo frekvenco.
ZAČNIMO PRI SEBI.
USTVARITI MORAMO HARMONIJO!
NIČ NI PRAV IN NAROBE, VSE JE PRAV IN NAROBE.
OPAZUJTE in OZAVESTITE SVOJE MISLI
OPAZUJTE in OZAVESTITE SVOJE BESEDE
OPAZUJTE in OZAVESTITE SVOJA DEJANJA
URAVNOVESITE SVOJO SVETLOBO IN TEMO.
NOBENE SE NE DA IZNIČITI.
RAVNA ČRTA V ENERGIJI NE OBSTAJA
ČE BOSTE VIBRIRALI SAMO DOBRO in odrivali temo, vas bo postrega z okostnjakinjo.
SPREJMITE TEMO V SEBI, DOVOLITE JI DA JE, vendar se ne zapletajte z njo.
IN VSE BO V REDU.
Big Love