O NAS – PREDSTAVITVE ČLANOV

Tanja Zupan


Kontakt: ztanja7@gmail.com

Zase lahko rečem, da sem šele zdaj postala en veeelik srečen otrok. Kot marsikoga izmed vas je tudi mene že od zgodnjega otroštva življenje preizkušalo in mi prinašalo izzive. Zato sem rada govorila, da je »štorklja zgrešila« ne samo družino, temveč tudi planet ????.

Ker nisem vedela in znala drugače, sem bila seveda velika upornica. Istočasno pa globoko v sebi že takrat vedela in čutila da sem si vse to izbrala sama, za kar sem iz dneva v dan vse bolj hvaležna.

Pri svojih 32-ih sem začela intenzivno iskati pravo pot, se udeležila kar nekaj ‘duhovnih delavnic’, bila tudi soustanoviteljica društva, vendar enostavno še ni bil pravi oz. “moj” čas.

Tako sem se zadnjih 20-let več ali manj ‘skrivala’, dvomila v sebe, svoje darove… Do prepleta dogodkov pred cca. tremi leti in močnega klica da je ČAS… In kasneje je prišla tudi moja prva ATIH delavnica (Prebujanje razsvetljenega Srca), ki mi je dokončno spremenila življenje.

Bil je pravi čas, učenec in Učitelj.

Vsak dan je zame darilo, vsak dan odkrijem nekaj novega , se učim, rastem, ljubim, spoznavam sebe in svoje darove, ter se z ljubeznijo predajam življenju in poti ki mi je dana.

Hvaležna sem, da sem lahko del ekipe Višje Vibracije, da nam je zaupano stati ob strani tako srčnemu učitelju …hvala Lu Ka.

Enostavno samo SEM.

Rada vas imam,

Tanja

 

ǀ