Prerokba Q’ero nosilcev modrosti

“Ko je dovolj semen prebujenih, brez strahu in drugih negativnih vidikov tretje in četrte ravni zavesti, lahko semena pete ravni vzklijejo znotraj človeštva in tvorijo Celoto.”

Q’ero… Veliki bratje… Poiskali so zatočišče v gorah na več kot 4.200 metrih višine, v zavetju pred osvajalci iz Evrope. Tam so ostali 500 let..Ohranili so prvotno znanje in sveto prerokbo o veliki spremembi EL PACHAKUTEK, ki čaka na čas, ko se bo ta svet ponovno obrnil, vrnil harmonijo in končal dobo kaosa in nereda.

Q’ero-si so živeli na svojih ozemljih visoko v Andih, praktično izolirani. A nekega dne, med tradicionalnim praznovanjem vsakoletnega festivala “Vrnitev Plejad” so bili tam zbrani ljudje presenečeni, ko so videli Q’ero-se, ki so prišli oblečeni v tradicionalna oblačila z inkovskim emblemom sonca. Njihov prihod je oznanjal, da je prišel čas prerokb.

“Čakali smo 500 let.”

Starodavna prerokba omenja, da je to čas velikega srečanja, imenovanega Mastay, in je čas integracije ljudstev štirih kardinalnih točk. Oni so tisti, ki zdaj ponujajo svoje nauke Zahodu. So v pripravah na dan, ko bosta severni orel in južni kondor spet poletela skupaj. To se naj bi sicer zgodilo leta 2012. A integracija tega procesa še vedno traja. Prav tako nam pravijo, da bosta Ljubezen in Sočutje tisti sili, ki bosta vodili povezovanje narodov.

“Novi varuhi Zemlje bodo prišli z zahoda. Oni so tudi tisti, ki so imeli večji vpliv na onesnaževanje okolja matere Zemljo in so zdaj odgovorni, da obnovijo odnos z njo, po obnovitvi odnosa s samim seboj.”

Prerokba trdi, da bo Severna Amerika zagotovila fizično moč, Evropa bo prinesla duševni vidik, srce pa bo dala Južna Amerika. S tem so prerokbe spodbudne, saj se nanašajo na konec časa, kot smo ga poznali do sedaj in naj bi predstavljal konec načina razmišljanja, načina bivanja, načina povezovanja z naravo in med bitji. Inki čakajo na nastop nove zlate dobe, čeprav omenjajo tudi burne spremembe na Zemlji in v psihi ljudi, ki bi se na novo povezali z duhovnostjo. Velika sprememba se je že začela in prinaša obljubo novega človeka.

Q’ero-si govorijo o “razpoki” v tkanini časa.

Pravijo, da moramo umreti za stare vzorce duhovnosti, da se lahko odpremo samoobnovi, da postanemo babice novega načina razmišljanja ter delovanja. Ponovno se moramo naučiti spoštovati in spoštovati Mater Zemljo, Očeta Sonca, Zvezdne sestre in brate, biti odkriti in spoštovati vse in vsakogar ter tako biti sposobni narediti kvantni preskok k temu, kar postajamo vsi skupaj. Q’ero-si pravijo, da se vrata med svetovi znova odpirajo, v času nastajajo luknje, skozi katere lahko prodremo, da raziščemo svoje sposobnosti in si povrnemo svojo svetlobo.

Njihove prerokbe pravijo, da končujemo čas prehoda in začela se bo manifestirati peta stopnja zavesti, po tej spremembi pa se bo pojavila šesta stopnja zavesti in zlata doba človeštva se bo začela malo po malo. En korak za korakom. Zlata doba bo oznanila začetek dobe šestega Sonca, ki bo predstavljala čas, ko bodo »otroci svetlobe« popolnoma budni. Prerokba napoveduje, da bo to storjeno kolektivno in hkrati, ko bo dosežena peta raven zavesti.

“Ko bo dovolj semen budnih, osvobojenih strahu in drugih negativnih vidikov zavesti tretje in četrte stopnje, bodo semena pete stopnje lahko vzklila v človeštvu in oblikovala Celoto.”

“Hodi po svojih stopinjah. Uči se od rek, dreves, skal. Spoštuj svoje brate, spoštuj mater Zemljo, spoštuj Velikega Duha. Spoštuj sebe in vse Stvarjenje. Poglej z očmi svoje duše in se zaveži tistemu, kar je bistveno.”

Hvala, ker ste prebrali ta članek in ker pomagate k prebujanju človeštva.