RAZSTAVA V PROSTORIH VIŠJE VIBRACIJE
Energetske slike
avtorica: Laure Pompe Sterle

 

Namera slike se zgodi skozi meditacijo in ceramonijo.

Ta se izrazi skozi potek ustvarjanja in terapevtsko vpliva na okolico ali posameznika, za katero se slika ustvarja. Tehnika, ki jo avtorica uporablja je prelivanje  energetskih svetov skozi barve in elemente. Avtorica skozi proces opazuje gibanje sporočil, katere bere in jih na koncu sestavi v zgodbo slike. Gibanje sporočil je tehnika procesa čiščenja energij, vezane na namero.

Značilnost slik je njihova večnost gibanja in delovanja. Zaradi značilnosti materiala, ki ga avtorica uporablja, slike ne dovolijo fotografiranja. Vsaka slika je unkatno sporočilo, ki v sebi nosi globoko enegetsko zgodbo.

Navidezno abstraktne slike se večno spreminjajo, saj v njih vidimo odsev lastnih energij (ali prostora).

Če smo pozorni in opazujemo njihova sporočila, so zelo zgovorne.

 

ZDRAVILKA: Slika podpira življensko pot

Preplet pozitivne in negativne energije vedno stremi k harmoniji tih dveh mogočnih sil.
Za ravnovesje je potrebno energetsko zdravljenje vseh pripetih kontekstov posameznim energijam. V sliki je močno izražena kačja glava, ki kot spiritualna žival predstavlja zdravljenje. Naznanja transformacijo in življenske spremembe. Njena moč usmerja primarno energijo in življensko silo na prave poti in to udejanja na psihičnem, emocionalnem ter spriritualnem nivoju.

PREDNIKI: Slika podpira odnose
Moč povezanosti s predniki na dušnem nivoju nas lahko na določenih točkah omejuje. Sproščanje vezi s predniki, vezanimi na energetske kode našega DNK se skozi sliko čistijo. Segajo daleč nazaj našega linearnega časa in se sinhronizirajo z nami, zdaj. Frekvenca ljubezni in energetskih kod nam pomagajo pri dvigu zavesti in napredku zavedanja enosti pretekosti in prihodnosti, ki se skrivata v tem trenutku.

PORTAL: Slika podpira pot v notranji mir Skozi potovanje v svoje globine, se odpirajo portali v svetove našega vsemogočnega obstoja na vseh nivojih.
Stanje brezpogojnosti se zgodi, ko se prepustimo energijam srca, ki samo so. Doživljanje slike v ta namen, pomaga priti v to stanje.

POTOVANJE: Slika podpira odločitve na poti Vsako navidezno razburkano potovanje se z umiritvijo jader naše življenske jadrnice lahko spremeni v čudovito potovanje.
V vsakem trenutku imamo močno podporo energije v katero se fokusiramo. >Kaj prica naredi v viharju? Ne oklepa se veje, potuje z viharjem.<

BODOČE RAZSTAVE:

Maja Paliska (Energijske mandale): 15.5.-15.7.2021
Miha Kaučič (Svetlobne kode): 15.7.-15.9.2021

Odprti termini:

15.9.-15.10.
15.10.-15.11.
15.11.-15.12

PREDHODNE RAZSTAVE:


VESNA NEFERAMIS – ROJSTVO FENIKSA – 2020/2021

BI IMELI RAZSTAVO V NAŠIH PROSTORIH?

V kolikor vas zanima postavitev 1- ali 2-mesečne razstave v naših prostorih nam pišite na: info@visja-vibracija.si.
Več o pogojih in ugodnostih postavitve razstave pa si preberite tukaj: RAZSTAVE – SODELOVANJE Z DRUSTVOM VISJA VIBRACIJA 2021