RAZSTAVA V PROSTORIH VIŠJE VIBRACIJE
ENERGIJSKE SLIKE – KLAVDIJA KRZNARIČ MAROLT

16.11. – 31.12.2022

Srčno vabljeni na ogled prodajne razstave Energijskih slik, od 16.11. – 31.12.2022 v prostoru Višje vibracije (Cesta Andreja Bitenca 68, v Ljubljani).

Energijske slike

Slike nastanejo iz pretoka, ko se skozi mene zlije energija, svetloba, informacije in moč, takrat nastanejo čudovite zdravilne, zaščitne, z ljubeznijo in z namero podprte slike. Včasih pa me pokličejo vodniki, angeli, nadangeli ali boginje, ki želijo, da prenesem njihovo energijo na planet, ker ljudje potrebujejo njihovo zaščito in dvig vibracije. V slikah se na čaroben način prepletajo energije, barve in informacije, vse slike so podprte z ljubeznijo in zlato svetlobo in so portali.

Slike prinašajo ljubezen, zaščito, zdravilno energijo, mir in harmonijo osebam, celotni okolici in vplivajo tudi na odnose.

Vsaka slika je unikat, ki vsebuje informacije, ključe in svetlobne kode, vse slike so tudi blagoslovljene.

 

SLIKA: Sonce sreče in obilja

Slika prinaša energijo sonca, sreče in obilja, ki se prepleta z energijo Boginje Lakšmi. Namera slike je, da prinese svetlobo sonca in veselje v življenje in odnose. Slika te podpre, da v vsakem trenutku življenja lažje prepoznaš obilje, ki ti je dano.

 

SLIKA: Zmajeva roža

Zdravilna slika, ki podpira vse nivoje zdravljenja, v nje je energija zelenega zmaja, angelov, nadangelov zdravljenja in zlate svetlobe.  Zdravljenje je proces, podpri ga.

Prosi za pomoč in pomoč ti bo dana.

 

SLIKA: Ljubezen

Slika prinaša energijo ljubezni in je blagoslovljena in podprta z energijo treh boginj, Boginje Kuan Jin, Boginje Afrodite in duhovne vodnice Marije Magdalene. Slika ti pomaga, da odpreš srce, prepoznaš svojo lepoto in lepoto sveta okoli sebe. V tvoje življenje prinese harmonijo in brez pogojno ljubezen.

 

SLIKA: Čarobno nebo

Slika, ki podpira povezavo in stik z našim izvorom. Energija jedrne zvezde nam pomaga, da se začnemo prebujati in odkrivati kdo smo in od kod prihajamo.  Slika prinaša harmonijo in spomin na naš dušni dom.

 

SLIKA: Nadangel Mihael

Slika je podprta z zaščito in vodstvom Nadangela Mihaela. Sporoča ti, da bodi prisoten v trenutku in v sebi, ne zunaj sebe. Bodi vodja svojega življenja. Sledi klicu svoje duše in to te bo odprlo za čarobno manifestacijo.

 

SLIKA: Nadangel Sandalfon

Slika je podprta z zaščito in vodstvom Nadangela Sandalfona. Pomaga ti iti globje vase, da najdeš odgovore in jasnost, ki jo potrebuješ vedeti za naslednji korak v življenju. Zaupaj v svoje izbire.

 

SLIKA: Varuhi prihodnosti

V tem času, ko se sidra toliko nove energije na planet zemlja, prihajajo k nam tudi novi varuhi z namenom, da nam pomagajo na poti transformacije in, da nas podprejo, da najdemo odgovore kdo smo in kam gremo. Bodi ljubezen.

 

SLIKA: Neskončna ljubezen

Slika prinaša ljubezen, brezpogojno ljubezen in zlato svetlobo stvarnika. Namera je, da začutiš brezpogojno ljubezen v srcu. Da to deliš in daš v svet. Ti si ljubezen in vse je ljubezen, samo dovoli si biti ljubezen.

Slike lahko kupite ali rezervirate v naših prostorih, ali na telefonski številki: 040 789 683. Lahko pa kontaktirate tudi avtorico direktno na: klavdija977@gmail.com ali na 070 572 717.

BI IMELI RAZSTAVO V NAŠIH PROSTORIH?

V kolikor vas zanima postavitev 1- ali 2-mesečne razstave v naših prostorih nam pišite na: info@visja-vibracija.si.
Več o pogojih in ugodnostih postavitve razstave pa si preberite tukaj: RAZSTAVE – SODELOVANJE Z DRUSTVOM VISJA VIBRACIJA 2021