RAZSTAVA V PROSTORIH VIŠJE VIBRACIJE
Maja Berginc
Srčno vabljeni na ogled prodajne razstave angelskih mandal, od 29.01.23 – 04.03.2023 v prostoru Višje Vibracije

(Cesta Andreja Bitenca 68, v Ljubljani).

Sem Maja Berginc in prihajam iz čudovitega kraja, obdanega s smaragdno reko in lepo naravo. Že od nekdaj so me privlačile žive barve, bleščice, kristalčki in vsi mogoči signali angelov. Nikoli pa si nisem priznala, da drugače sprejemam svet in da skozi mene gledajo tudi angelske oči. Ko sem to sprejela v sebi in začela slediti navdihu, se je kreacija mandal začela.

Navdih za vsako posamično mandalo prihaja iz moje notranjosti, iz notranjega glasu, ki se v meni pojavi. Potem samo prisluhnem občutku in se prepustim kreaciji, ki nastane na platnu. Nič ne razmišljam samo sem v občutku ustvarjanja in tudi barve izbiram po občutku.

Ko ustvarjam mandalo za prav določeno osebo (po naročilu), takrat prosim moje vodnike, naj me vodijo v takšno energijo ustvarjanja, da kreiram to kar čakajoča dušica potrebuje. Po končanem ustvarjanju ji zraven kreacije pripada še angelski šepet, ki je ustvarjen samo za to osebo, kateri bo mandala pripadala.

Za kreacijo šepeta potrebujem samo ime in priimek osebe in nič drugega. Ostalo prepuščam mojim angelom, da mi sporočijo. Tako vsaka moja kreacija nosi angelsko sporočilo in energetsko vibracijo.

Mandale so sijoče in namenjene vašemu notranjemu otroku, saj zdravilna energija, ki jo oddajajo, napolni vas in vaš prostor z energijo, ki je takrat prava za vas. Vsaka izbrana mandala je poslana v novi dom z namenom, da prečisti in prinese novo energijo življenja, svežino in brezpogojno ljubezen.

Zgoraj opisano me pri mojih mandalah najbolj navdihuje. Sijaj mandale vsakega posameznika objame in preko energije, ustopi v avro posameznika, da spomni na to, da je oseba svetloba, ljubezen. Mandale preprosto so in širijo v naše srce to, kar v danem trenutku potrebujemo. Težko je z besedami opisati ta sijaj, ki ga vsaka kreacija oddaja, preprosto pridite na razstavo in moje kreacije začutite z odprtim srcem.

Tista mandala, ki te pokliče je namenjena tebi, da bo angelski paket zate pravi, me kontaktiraj, da ti kreiram še angelsko sporočilo, katerega prejmeš po pošti na svoj domač naslov.

Hvala iz srca!

MajaArt-kreacije z angeli

Sledi mi Fb: MajaArt-kreacije z angeli, IG: majaart_majaberginc
BI IMELI RAZSTAVO V NAŠIH PROSTORIH?

V kolikor vas zanima postavitev 1- ali 2-mesečne razstave v naših prostorih nam pišite na: info@visja-vibracija.si.
Več o pogojih in ugodnostih postavitve razstave pa si preberite tukaj: RAZSTAVE – SODELOVANJE Z DRUSTVOM VISJA VIBRACIJA 2021