Zdravilna voda iz bakra – DRUGI DEL

Kako je voda iz bakrenih posod lahko zdravilna?

 

To je drugi del članka o bakru. Predlagamo, da si preberete tudi prvi del TUKAJ.

Glede na Ajurvedo naj bi baker pomagal razstrupiti želodec. Zgodaj zjutraj na tešče naj bi spili velik kozarec vode, ki je bila čez noč shranjena v bakreni posodi.

Pripomočki pri hujšanju: Če se vam zdi, da vam diete preprosto ne pomagajo pri hujšanju, poskusite redno piti vodo, shranjeno v bakreni posodi. Poleg pomoči pri vzpostavljanju ravnovesja prebavnega sistema baker telesu pomaga tudi pri razgradnji maščob in njihovi učinkovitejšem izločanju iz telesa . S tem pomagate telesu, da obdrži le tisto, kar bo porabilo, ostalo pa zavrže.

Pomaga pri anemiji (pomanjkanje rdečih krvničk): Najbolj neverjetno dejstvo o bakru je, da ga potrebujemo v večini procesov, ki se pojavijo v našem telesu. Od nastanka celic do pomoči pri absorpciji železa je baker bistven mineral za delovanje vašega telesa. To je eden od razlogov, da pomaga tudi pri slabokrvnosti. Baker je bistven sestavni del celotnega procesa absorpcije in uporabe železa v telesu, saj pomaga vzdrževati raven hema (železa) in uravnava njegov pretok v krvnih žilah.

Pomaga pri hitrejšem celjenju ran: Znan je po svojih protibakterijskih, protivirusnih in protivnetnih lastnostih. Zato ni čudno, da je baker odličen način za hitro celjenje ran. Poleg tega je znano tudi, da baker krepi vaš imunski sistem in pomaga pri proizvodnji novih celic. Toda njegove zdravilne lastnosti niso omejene le na zdravljenje ran izven telesa. Znano je tudi, da baker pomaga pri ranah znotraj telesu, zlasti v želodcu. Vse to skupaj nam da vedeti, da je baker zelo učinkovito zdravilno sredstvo.

Pomaga ohranjati zdravje srca in ožilja ter premaguje hipertenzijo: Srčne bolezni so ena najpogostejših bolezni, za katerimi trpi veliko ljudi, baker pa pomaga zmanjšati tveganje za razvoj te bolezni. Po podatkih Ameriškega združenja za boj proti raku je bilo ugotovljeno, da baker pomaga uravnavati krvni tlak, srčni utrip in znižuje raven holesterola in trigliceridov. Prav tako pomaga preprečevati kopičenje zobnih oblog in ima dokumentiran učinek razširjanja krvnih žil, da se omogoči boljši pretok krvi v srce. Pomaga tudi znižati raven trigliceridov.

Lahko pomaga pri raku: Rak je lahko izčrpujoč tako za bolnika kot za njegovo družino. Ne bomo govorili, zakaj pride do raka. A kako pomaga baker? No, baker ima zelo močne antioksidativne lastnosti, ki pomagajo v boju proti prostim radikalom in izničijo njihove škodljive učinke – eden glavnih razlogov za razvoj raka. Po navedbah Ameriškega združenja za boj proti raku natančen mehanizem, kako baker pomaga pri preprečevanju nastanka raka, še vedno ni znan, vendar so nekatere študije pokazale, da ima baker pomemben učinek proti raku.

In seveda, posvetujte se z zdravnikom ali farnacevtom. Ne svetujemo in tudi ne odsvetujemo ničesar. Vsekakor pa ni za zanemariti, da je baker bil tisočletja znan kot zdravilec. Le zakaj, ga moderna znanost ne omenja kaj dosti?

Eksperimenti po celem svetu so dokazali, da voda shranjuje spomin iz okolice, ne da bi spremenila svojo molekularno strukturo. To tudi pomeni, da je spomin vode skoraj bolj pomemben, kot molekularna struktura. Spomin se shranjuje kot na elektro-magnetni trak. Na primer, ko je voda v temi, voda to ve. Ko je voda izpostavljena svetlobi, voda prav tako ve.

Voda deluje kot računalnik planeta, in shranjuje informacije iz celega planeta. Vodo, katero pijemo, ima informacije o celotni zgodovini človeštva. Prav tako, spomnimo se, da je vsa voda prišla iz vesolja. Kar pomeni, da ima spomin svoje celotne poti iz vesolja do nas.

Voda, ki jo dobimo iz vodovoda je zaradi zmanjšanega gibanja in odsotnosti naravnega okolja izčrpana. Prav tako ji primanjkuje biofotonov. Če vodi primanjkuje povezovalnih klastrov, bo imela tudi manjšo sposobnost shranjevanja in prenosa hranilnih snovi v telesu.

 

DODATEN NAČIN ČIŠČENJA IN OBOGATENJA VODE je z uporabo ŠUNGITA
Kamni šungita filtrirajo vodo in jo oživijo

 

V naši trgovini imamo tudi nekaj drugih pripomočkov za obogatenje vode:

 

MIRON ultravijolično steklo, ki vodo še dodatno zaščiti,

  • Vzemite ŠUNGITšungitne kosmiče, brušen šungit, ali šungitni trikotnik, operite z vodo in vstavite v steklenico ali vrč ali kozarec.

Hvala, ker ste prebrali ta članek.
Želimo vam lep dan in veliko užitkov pri pitju vode!!!