USUI REIKI delavnica – 1. STOPNJA

Bi se radi naučili neverjetnega transformativnega življenjskega orodja, reiki? Se želite naučiti, kako zdraviti neravnovesja, se energično in čustveno podpirati in deliti to zdravilno prakso z drugimi?

Vsakdo se lahko nauči reikija. Ne potrebujete nobenega predhodnega znanja, ni vam treba biti duhovni guru. Kar potrebujete, je odprt um, odprto srce in pripravljenost za učenje. Zaupajte svoji intuiciji.

V dveh dneh bom z vami delil vse, kar sem se naučil z lastnimi izkušnjami in potovanjem kot mojster reikija. Dvodnevni tečaj je mešanica teoretičnega učenja in praktičnih vaj z možnostjo sodelovanja in vadbe z drugimi udeleženci tečaja.

Naučili se boste, kako prebuditi svojo zavest, pomiriti svoj um in odpreti svoje srce, da bo reiki energija tekla skozi vas.

Prva stopnja, deluje predvsem na fizično telo. S polaganjem rok lahko zdravimo sebe in druge. Energija deluje celostno. Na prvi stopnji je potreben fizični dotik rok. Ta stopnja treninga je lahko tudi velika prednost za masažne terapevte, ki želijo združiti reiki s svojimi masažnimi storitvami.

Med usposabljanjem boste prejeli tradicionalno iniciacijo za delo z reikijem. To je ritual uglasitve, ki vam omogoča, da se povežete s to frekvenco energije do konca življenja.

Po zaključku tečaja priporočam, da se lotite 21-dnevnega samočiščenja in zdravljenja, tako da 21 dni vsak dan delate reiki.

Prednosti učenja Reiki 1. stopnja

  • KAJ JE REIKI; RAZLIČNE RAVNI ALI STOPNJE REIKIJA;
  • KAKO DELUJE POSTOPEK INICIACIJE; KAKO DELUJE REIKI;
  • ZA KAJ SE LAHKO UPORABLJA REIKI;
  • ZGODOVINA REIKIJA IN 5 REIKI NAČEL;
  • MEDITACIJSKE PRAKSE; ZAZNAVANJE AURE; KAKO ČAKRE VPLIVAJO NA VAŠE ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE
  • GASSHO MEDITACIJA IN JAPONSKE TEHNIKE; ZAVEDATI SE, KAKO SE ZAŠČITITI IN PRIZEMLJITI SVOJO ENERGIJO;
  • NAUČITE SE POVEČATI SVOJO ENERGIJO, MEDTEM KO VADITE REIKI
  • REIKI POLOŽAJI

INFO
Tel. številka: 041 492 229
E-naslov: info@shamanskiblues.si

4 februarja @ 10:00 — 5 februarja @ 17:00
10:00 — 17:00 (31h)

Ljubljana

Matic Zupanc (zunanji najemnik)

KLIKNI ZA VEČ